Kategorier
Uncategorized

En modern fine line tattoo

Att skaffa en fine line tattoo är en av de senaste trenderna för tatueringar. Det som banat vägen för trenden är att kändisar började göra dem. När de valt små tatueringar med dessa särskilt tunna linjer har fler insett fördelarna med dem och velat skaffa en egen.

Varför en fine line tattoo?

Det kan finnas massor av olika anledningar till att du vill skaffa en fine line tattoo – lika många som när du skaffar en annan sorts tatuering. Kanske vill du bara ha en snygg prydnad på kroppen eller så vill du uppmärksamma en viktig milstolpe i livet. Kanske vill du visa din personliga stil genom tatueringen, eller på annat sätt uttrycka dig genom valet av motiv. En fördel med en betydelsefull fine line tattoo är att den kan vara väldigt liten och samtidigt mycket detaljerad. Det som skiljer den från en vanlig tatuering är att den består av tunnare linjer. Därför passar tekniken perfekt om du vill ha en mindre tatuering, eller om du vill ha en tatuering med många små detaljer. Att skaffa en liten tatuering kan vara bra om det är den första du gör och vill testa hur det är. Storleken har också fördelen att den blir lättare att gömma. Idag är tatueringar accepterade i de flesta sammanhang, men det finns undantag. Behöver du gömma din tatuering till exempel medan du arbetar kan det vara en fördel om den är liten.

Hur ser de ut?

En fine line tattoo kan egentligen se ut hur som helst. Ofta har de gjorts helt i svart eller i svart med grå skuggor. Det är också möjligt att använda färg om du vill det. Mikrotatueringar med grafiska mönster har blivit något av en egen stil. Även ett särskilt ord, namn eller en kort text har blivit ett populärt val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *