Kategorier
Uncategorized

Ordna laddstolpe för BRF Göteborg

Letar ni efter laddstolpe till BRF i Göteborg? Idag installerar allt fler bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag laddstolpar för elbilar. På så sätt underlättar man för elbilsförare, ökar värdet på bostaden eller föreningen samt bidrar till en bättre miljö. Många vill vara med på denna spännande gröna omställning för framtiden. Det finns dock en hel del att tänka på när det gäller val av laddbox – här kommer några tips.

Miljövänlig laddstolpe för BRF Göteborg

Fler och fler personer väljer nu för tiden att köpa elbil och det innefattar även de som bor i bostadsrättsföreningar. Många BRF väljer därför att investera i laddstolpar för att möta detta krav från medlemmarna. Det har även visat sig öka värdet på hela föreningen. Det finns flera marknadsledande produkter från Norge. En populär laddstation har en laddhastighet på upp till 22 kW per enhet och har en smart fördelning av strömmen mellan laddstolparna som laddar 10 gånger snabbare än ett vanligt eluttag. Laddstationen är modern och diskret samt innehåller den senaste tekniken som 4G, WiFi, Plug & Charge och självstängande lock.

Är ni intresserade av den främsta laddstolpe BRF Göteborg? Begär då en offert för att ta fram det bästa laddningsalternativet för er förening. Laddstationerna är enkla att installera och kräver minimalt med underhåll som för övrigt kan utföras på distans. Att påbörja installation för laddstolpe är en bra framtidsinvestering för er BRF i Göteborg. Ni bidrar till klimatomställningen samtidigt som ni får nöjda medlemmar som kan ladda sina elbilar på ett innovativt, smidigt och effektivt sätt.

Få bidrag för laddboxar

Bostadsrättsföreningar har möjlighet att få bidrag som täcker 50 % av kostnaderna för investeringen i laddstolpar. Om ni som förening planerar att installera laddstolpar kan ni därför söka via Naturvårdsverket och få 15 000 kr i bidrag per laddstolpe. Detta ingår i regeringens ”Ladda bilen” satsning som är en del av den gröna omställningen. Så om ni som BRF i Göteborg vill göra en insats både för er förening och för miljön – häng då med på elektrifieringsrevolutionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *